Aktuelt
Hyttekommunen
Storli Hytteeierforenings Internett-sider.


Tilbud og aktiviteter

Storlidalen er en vakker fjelldal vest i Oppdal kommune, i utkanten av Trollheimen. Men Storlidalen byr ikke bare på skjønn natur omkranset av staselige fjell. Driftige fastboende og andre med forskjellig form for tilknytning til Storlidalen tilbyr også en rekke aktiviteter, kulturopplevelser, sosiale sammenkomster, servering, overnattingsmuligheter, båtutleie, servicetiltak overfor hytteiere så vel som besøkende - og mye annet.

På denne siden finner du et utvalg Internett-lenker med direkte tilknytning til Storlidalen.

Tips oss gjerne om flere: post@storlidalen.no

Bortistu Gjestegard Gjestegard siden 1880-åra med særpreg og historisk atmosfære. Stikkord: Bassturøkt lammelår, overnatting, mulighet for sjølhushold, kurs- og selskapslokaler i Fjøset og Fjøskjelleren.
Bårdsgarden Sjølbetjeningshytte for Trondhjems Turistforening. Hjemstedet til "Tørris, gutten fra Storlidalen" i Berit Brænnes bøker. Stikkord: Base for fjellvandring, men også dags- og familieturer. Båtutleie.
Lønset Grunneierlag Lønset Grunneierlag er en sammenslutning av rettighetshavere som blant annet driver med salg av jakt og fiske. NB: Ny hjemmeside fra mai 2007!
Småbruket Er du ute etter en annerledes opplevelse, er Småbruket på Lønset stedet. Småbruket har det småbruk hadde før i tiden, pluss mye mer. Dyr, urtehage, kulturhistorisk utstilling, kunstgalleri, gårdsbutikk og aktiviteter.
Storli Gard Fjellgard som ligger vakkert til innerst i Storlidalen og har vært i slektens eie siden 1600-tallet. Sikkord: Overnatting, servering, utgangspunkt for fjell- og fisketurer, 60 000 da utmark.
Trollheimen Ferie BA Trollheimen Ferie BA er et samarbeidsogan for mindre natur- og landbruksbaserte reiselivsbedrifter i Trollheimen. Stikkord: Naturbasert reiseliv og gardsturisme.
Trondhjems Turistforening Trondhjems Turistforening har i generasjoner hatt nær tilknytning til Trollheimen, inkludert Storlidalen, og står blant annet for merking av mange skiløyper og turstier i området.