Storli Hytteeierforenings Internett-sider


Hyttefolket er på plass
14. april 2006: Hytteeierne i Storlidalen er som vanlig trofaste gjester i dalen nå i påsken. Ovenstående bilde, tatt natt til langfredag, viser et utsnitt av hytteområdet innerst i Storlidalen slik det ser ut om natten midt i påsken. En hyttelandsby full av bebodde hytter, med lys i mange vinduer og utlamper.

Og dette er vel å merke bare et lite utsnitt av hytteområdet i Storlidalen. Hadde vi gått lenger unna på natten og tatt bilde av Storlidalen på større avstand, ville en virkelig eventyrverden av hytter og hus ha åpenbart seg i kveldsmørket. Hvem tar utfordringen om å knipse dét bildet? (Foto: Toralv Østvang)

Badesesongen er her
23. juli 2006: Badesesongen startet tidlig i Ångardsvatnet sommeren 2006. Allerede den første uka i juli var badegjestene på plass, takket være det varme været. Senere utover i juli var været og temperaturen mer varierende, og Ångardsvatnet var tomt for badende da vårt bilde ble tatt. Men mot slutten av juli kom varmen - og de badende - tilbake for fullt. (Foto: Toralv Østvang)

Skøytesesong på Tovatna
9. desember 2006: «Det siste bildet på web-sida til hytteeierforeningen er fra starten av badesesongen. Den er definitivt slutt nå», skriver Frode Vassenden i en e-postsmelding til Storli Hytteeierforenings web-ansvarlige. Og han tilføyer: «Her er bildet som beviser det - fra en skøytetur på Tovatna nå i helga.» Storli Hytteeierforenings web-ansvarlige kan bare slutte seg til ønsket om hyppigere oppdateringer av internett-sidene, i det minste i takt med skiftingen av årstidene. Andre med gode bilder fra Storlidalen oppfordres til å følge det gode eksempelet på hvordan vi kan dele flotte Storlidals-opplevelser via Internett. (Foto: Astrid Vassenden)

er snøen kommet i Storlidalen!
12. november 2007: - Har nettopp hatt en ukes ferie på hytta - og den ble avsluttet i helgen med at det ble skikkelig vinter!!! Det er Anne Vinje Jensen som skriver dette i en e-post til Storlidalen.no, vedlagt en serie bilder som dokumenterer at nå er snøen kommet til Storlidalen for fullt. Klikk på hvert av bildene for å se dem i full størrelse. (Alle foto: Anne Vinje Jensen)