Årsmøte i hytteeierforeningen 17. september

Formannen for styret i Storli Hytteeierforening, Per Vinje.
Årets årsmøte i Storli Hytteeierforening vil bli avholdt på Bortistu Gjestegard, fremgår det av en e-postmelding som formannen for hytteeierforening, Per Vinje, har sendt ut til medlemmene.

Møtet avholdes på formiddagen lørdag 17. september. Møtestart er allerede klokka 11 på formiddagen.

Årets årsmøte blir et spennende og viktig møte, blant annet fordi Per Vinje har varslet at han nå ønsker å gi formannsklubba videre til en ny leder for styret i hytteeierforeningen. Per Vinje har vært leder av foreningen helt siden 2001.

Det er grunn til å tro at det på årsmøtet også vil bli debatt om løypeprepareringen i Storlidalen. Løypekjøringen står overfor store utfordringer, spesielt fordi løypemaskina som brukes nå, er i svært dårlig forfatning. Dette er kostbart utstyr som det kreves samarbeid mellom flere parter å anskaffe og holde vedlike.

Vi oppfordrer alle medlemmer av Storli Hytteeierforening til å ta seg en tur på hytta i Storlidalen denne helga og til å møte opp på årsmøtet i de trivelige lokalene til Bortistu Gjestegard.

Merk at denne helga blir det på nytt arrangert stort sykkelritt i Storlidalen, med åpen klasse for hyttefolk og andre som gjerne sykler av og til for å få seg litt trim. Her går det altså an å kombinere et hyggelig høstbesøk på hytta med innlagt årsmøte og sykkelritt – eller du kan i det minste stille opp som publikummer til sykkelrittet. Se separat artikkel om dette arrangementet.

- Toralv Østvang


Storli Hytteeierforenings Internett-sider.