Vellykket isfiske på Ångardsvatnet

Cecilie Dahl Abeln med den første fangsten på Ångardsvatnet. (Alle foto: Toralv Østvang)
Anne Marie Nerhoel og Mette Lønset tok imot påmeldinger i høyt tempo.
Det var brøytet opp en skikkelig parkeringsplass ved enden av Ångardsvatnet.
Folk og kjæledyr koste seg på isen på Ångardsvatnet.
Da Cecilie Dahl Abeln fikk napp for andre gang, trådte Storlidalen.no's assisterende fotograf i aksjon og knipset begivenheten.

17. april 2011: Isfiske-konkurranse på Ångardsvatnet er blitt en årlig tradisjon i påsken, og årets påske var intet unntak. Arrangørene solgte 180 hull i isen og var godt fornøyd med både oppslutningen og med entusiasmen fra de mange fremmøte.

Vinneren av årets isfiske-konkurranse ble Harald Lønset, som ifølge Opdalingen dro opp en fisk på 345 gram.

I alt ble det registrert 44 fisker i løpet av konkurransen.

Den minste fisken som ble tatt, veide ni gram – ett gram mer enn fjorårets vinner i klassen for minste fisk. Årets vinner i denne klassen var Terje Andersen fra Skaun.

Blant de flere hundre som var til stede på isen, var Cecilie Dahl Abeln fra Buvika i Sør-Trøndelag. Hun var en av dem som fikk napp ganske tidlig, og innen vi forlot isen, hadde hun halt opp to små fisker.

- Jeg var med på isfiske da jeg var barn, men jeg har aldri fått fisk ute på isen før, så dette var moro, sa hun.

Cecilie Dahl Abeln representerte hyttefolket ute på isen. Hun var på påskeferie hos kjente på en hytte like i nærheten av Ångardsvatnet.

Arrangør for isfiskekonkurransen var Lønset Grunneierlag og Samfunnshuset, og overskuddet av arrangementet går tilbake til drift og fellestiltak for Lønset-samfunnet.

– Toralv Østvang

Storli Hytteeierforenings Internett-sider.