Vinteren er kommet til Storlidalen
Snøen er kommet til Storlidalen og vinteren 2010-2011 er definitivt i gang. (Foto: Anne Vinje Jensen)
Ingen is på Ångardsvatnet ennå da dette bildet ble tatt nylig, men omgivelsene var i hvert fall blitt hvite. (Foto: Anne Vinje Jensen)
21. november 2010: Værvarselet for de nærmeste dagene viser at det kan bli helt ned mot 18 kuldegrader og kanskje enda kaldere i Storlidalen om kort tid. Snø har det vært en god stund nå, og da er det ingen fare for at den kommer til å forsvinne med det første, i hvert fall.

Fra Storlidalen Løypelag har vi mottatt melding om at første runde med løypeoppkjøring blir vurdert, og det er som vanlig strekningen innover mot Tovatna som kommer til å bli kjørt opp først, hvis alt går etter planen.

Det har imidlertid vært noen tekniske problemer med løypemaskinen, og løypeoppkjøringen kan ikke starte før noen bestilte deler blir levert. Forhåpentlig vil det ikke vare lenge før maskinen er klar til dyst.

- Toralv Østvang

Oppdatering 23. november 2010: Vi har nå mottatt melding om at isen har lagt seg både på Ångardsvatnet og på Tovatna. Fotoreportasje fra de første skøyteturene kommer snart - følg med!


Storli Hytteeierforenings Internett-sider.