Vinnerfisken veide åtte gram
Ola Storholm fra Oppdal fikk den ene av de tre hovedpremiene, i dette tilfellet for minste fisk - vekten var åtte gram. (Alle foto: Toralv Østvang)
2. april 2010: Nærmere 300 personer oppsøkte Ågardsvatnet som deltaker eller publikummer under isfiskekonkurransen på palmesøndag.

- En stor suksess, sa arrangørene. Konferansier Ola O. Vindal fremholdt overfor Storlidalen.no at arrangementet gir verdifull støtte til arbeidet med å restaurere kjøkkenet på Lønset samfunnshus, som overskuddet går til i år.

Foruten mange fra Lønset og Storlidalen var det en god del som hadde kommet fra både Sunndal og Oppdal for å være med på isfiskekonkurransen. I tillegg møtte det opp en del hyttefolk fra Storlidalen.

Konkurransen gjenoppsto i fjor etter å ha ligget i dvale en stund. Det er Lønset grunneierlag som står bak isfiskekonkurransen, og i år var det altså samfunnshuset på Lønset som fikk æren av å være co-arrangør og som fikk støtte til restaureringsarbeidet av samfunnshuset.

Under isfiskekonkurransen ble det delt ut tre hovedpremier. Ola Storholm fikk premie for minste fisk, på åtte gram. Prisen for største fisk gikk til Rune Gravaune for en fisk som ble veid til 652 gram. I tillegg fikk Halvard Breen premien for flest fisker. Det ble også delt ut en del premier uttrukket på hull.

Kristin Mæhle (t.v.), Sigrid Mæhle og Andrea Gjønne søkte ly mot vinden på Ångardsvatnet. Ola O. Vindal fra Lønset var driftig konferansier under isfiskekonkurransen.
Grei prisliste for fiskeutstyr og hull under isfiskekonkurransen på Ångardsvatnet. Arnt Vasli fra Bårdsgarden solgte hamburgere i stort antall under isfiskekonkurransen.
Nærmere 300 personer kom til isfiskekonkurransen på Ångardsvatnet i påsken.


Storli Hytteeierforenings Internett-sider.